Palvelut ja tuoteet

Kattoremontit

Hoidamme ammattitaidolla kattoremontit vaativista kohteista aina mökin kattoihin. Käytössämme on markkinoiden parhaat materiaalit sekä ammattitaitoiset asentajat. Kysy tarjous meiltä, kun haluat hinta-laatu suhteeltaan parhaan toteuttajan kattoremonttiisi!


Lumiesteet

Lumiesteet estävät vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteet voidaan asentaa suojaamaan katolla sijaitsevia rakenteita. Valikoimastamme löytyy lumiesteet kaikille katemateriaaleille. Reklamaatiovapaat Pisko-lumiesteet on suunniteltu helpoksi asentaa ja myös muotoiltu kauniiksi katsella. Lumiesteet ovat saatavilla kaikissa vesikattoväreissä. Maalatuilla Pisko-lumiesteillä on 50 vuoden tekninen takuu.

Sadevesijärjestelmät

Kotimaiset kourut valmistetaan vahvasta teräksestä, jossa on huippuluokan pinnoite. Tämä erityisesti sadevesijärjestelmiin kehitetty pinnoite kestää haalistumatta auringon UV-säteilyä ja antaa erinomaisen suojan korroosiota vastaan. Valmistaja myöntää sadevesijärjestelmille 50 vuoden teknisen takuun.

Laadukas sadevesijärjestelmä on tärkeä osa vesikattokokonaisuutta ja siihen tulee kiinnittää huomiota. tärkeintä sadevesijärjestelmän toimivuudessa on järjestelmän oikea mitoitus, materiaali ja pinnoite sekä huolto. Vesikourun tulee olla leveydeltään ja tilavuudeltaan riittävän suuri. Syöksytorvet tulee olla halkaisijaltaan riittävän suuret ja niitä tulee olla oikea määrä, ettei vesi pääse tulvimaan kourusta yli. Yli tulviva vesi voi kerätä kosteutta talon rakenteisiin.

Peltikatot

Mikäli sinulla on talossasi jo aluskate, mutta katto kaipaa vain päivitystä, niin vaihdamme myös pelkän peltikaton.

Miksi maalata kattoa, kun lähes samaan hintaan saat uuden, näyttävän katon ja nykyaikaiset kateruuvit. Katolle tulee 50 vuoden tekninen takuu!

Peltilistat

Meiltä saat asennettuna tai tarvikkeena kaikki kotiisi tarvittavat peltilistat!

Ikkunapellit, savupiipunpellitykset tai kynnyspellit, unohtamatta tietenkään kattoon kuuluuvia listoituksia.

Kysy hinta tapauskohtaisesti.

Kattosillat

Kattosiltoja käytetään seinä- ja lapetikkaiden jatkeena turvallisten kulkuteiden rakentamiseen katolla sijaitseville huoltokohteille esim. savupiipulle. Pisko-kattosillat ovat rakenteeltaan tukevia, kestäviä ja hyvin lunta läpäiseviä. Kattosillat ovat läpikäyneet vaativat testit ja ovat laadultaan erittäin korkealuokkaisia. Pisko-kattosillat ovat CE-merkittyjä.

Pisko-kattosillat ovat helposti jatkettavia ilman erillisiä liitoskappaleita. Kattosillan suunnittelussa on huomioitu ensisijaisesti turvallisuus, minkä vuoksi kattosiltaritilässä on varmasti pitävät liukastumisesteet. Pisko-kattosilloissa ja lumiesteissä käytetään samoja kiinnikkeitä. Kattosilloissa käytetään peruskiinnikkeen lisäksi kaltevuuden säätölevyä. 

Tikasjärjestelmät

Pisko SafeGrip turvaa varmaotteisen nousun tikkailla keliolosuhteista riippumatta. Kiistatta kengän alla pitävin tikasjärjestelmä on turvallinen kaikissa olosuhteissa. Lävistysteknologialla saavutetaan tutkimuksemme mukaan paras pitävyys. Yksinkertaisesti kuvailtuna: ”piikkari pitää jäällä paremmin kuin nappulakenkä”. SafeGrip on nuohoojan ja huoltomiehen paras kaveri pitkälle tulevaisuuteen, sillä tuotteella on 50 vuoden tekninen takuu. Tikkaat ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä.

PP-TUOTE

Kauttamme saat toimitettuna tai asennettuna kaikki PP-Tuotteen tarvikkeet.

Viranomaisten hyväksymä aukaistava turvatikas sekä muut PP-tuotteen tuotteet tarvikkeena tai asennettuna.

Soita ja kysy lisää!

Metalliset julkisivut

Toteutamme kohteet laajuudesta riippumatta ammattitaidolla. Käytössämme on markkinoiden nykyaikaisimmat materiaalit ja voimme toteuttaa kohteeseenne myös perforoidut levyt. Oli kohteesi pieni vai suuri, niin kysy tarjous meiltä.

Pystymme myös suunnittelemaan kohteen julkisivut puolestasi.

Lumenpudotukset / lumityöt

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, pientä tekstitiedostoa, joka sijoitetaan laitteellesi. Lue lisää